تحلیل خبر!
خیلی از کاربران رو دیدم که نسبت به این خبر موضع گرفتن این خبر رو وسیلهی هر هر و کر کر خود کردهاند به نظر من این دید اصلا خوب نیست. باید در این خبر به اعماق بروید و نکات طلایی آن را استخراج کنید.
(حالا نمیخاد برین تو اعماق! خودم استخراج کردم)
من میخاستم این مطلبو تو بلاگم بزارم ولی چون تنها بازدید کننده بلاگم خودمم بی خیالش شدم و این مطلب روشنگرانه رو اینجا گذاشتم تا چشمان شما هم باز بشه
منظورم از "نخ" نویسنده خبر است
فدورا؛ سيستم عاملي موفقتر از لينوكس
اولین چیزی که توجه همه رو جلب میکنه تیتر مطلبه
حتما به خودت میگید: هر هر هر این دیگه چه نکته طلایی داره؟
به کلمه سیستم عامل نگاه کنید! این کلمه نشان میدهد نخ فرق سیستم عامل رو با ویندوز میفهمیده! -- که این واقعا خوشحال کنندس
فرض کنید اگر نخ این مطلبو نمیدونست چه میشد
فدورا؛ ویندوزی موفقتر از لينوكس
واقعا خوبه! اگر تیتر اینی که من گفتم میشد بجای هر هر و کر کر باید گل (بر ورن ژل) بر سر میگرفتید
هدف اين گروه پيشبرد كاربري و استفاده از نرم افزارهاي متن باز و آزاد بر مبناي همكاري هاي جمعي عنوان شده است
بعضیها ویکی رو از قران هم بیشتر قبول دارن! خوب این قسمت انگار مشکلی نداره!
- کد: انتخاب همه
the Fedora Project's mission is to lead the advancement of free and open source software and content as a collaborative community
آخرين به روزرساني آن حدود يك ماه قبل انجام شده است
یه ماهو دو ماه نداریم که!
اصل این دوستیهاست که باقی میمونه!
طراحان اين سيستم عامل تلاش مي كنند تا ماهي يك بار آن را به روز كنند
version X is maintained until one month after version X+2 is released.
فکر کنم منظور ویکی این بوده که نسخه x تا یک ماه پس از نسخه x+2 پشتیانی میشود!
وقعا ترجمه سختی بود! من مجبور شدم شیش تا دیکشنری رو چک کنم تا بفهمم چیشد!
تازه گوگل ترنسلیت که ساخته دست استکباره به دلیل دشمنی با ما معنی رو برعکس نشون میده! پس فهمدین مقصر این اشتباه سیا بوده!
اما بهروز رساني اساسي فدورا و افزودن امكانات و قابليت هاي جديد به آن هر 13 ماه يا 12 ماه يك بار اتفاق مي افتد
With 6 months between releases, the maintenance period is about 13 months for each version.
این سیا کمر به نابودیه زبان شیرین فارسی بسته به خدا!
لينوس توروالدز طراح هسته اصلي سيستم عامل كرنل
شما فکر میکردید لینوکس کرنل است و ساخته لینوس؟
خب بدونین که سخت در اشتباه بودین! چون لینوکس و کرنل دو مقوله کاملا جدا هستند!
کرنل یه دستگهایه برای پیاز پوست کندن و لینوکس یه سیستم عامله
دو نسخه روميزي يا دسكتاپ و سرور عرضه مي شود
شما هم گیر میدی ها!
منظورشون این بوده که شما هم میتونی سستمو رو لپ تاپت نصب کنی هم رو سرورت!
خواستیم ببینیم حواست هست یا باز رفتی تو باقالیا!
زبانزد بسياري از كاربران لينوكس است
برای همینه که میگیم فدورا از لینوکس بیتره!
تهيه سي دي و دي وي دي هاي لايو و قابل بوت، عرضه فلاش درايوهاي يو اس بي و همين طور توزيع ميني سي دي هاي متنوع اشاره كرد
حتما میگین که دی وی دی لایو از کجا اومده؟
دی وی دی لایو در بین چیزهای تحریم شده هست و به ایران ارسال نمیشه تازه ترنسلت هم در این موضوع دست داشته
Live images – CD or DVD sized images that can be used to create a Live CD or boot from a USB flash drive and optionally install to a hard disk;
واقعا ویکی پدیا با این بخش بندیش گندشو در اوروده
رابط كاربري بسيار پيشرفته موسوم به KDE
اینجاست که باید گفت:
غلط کردی! مزخرف تر از KDE هم بود؟ (یاه یاه یاه)
پاراگرافی که KDE توش بود! تا انتها
به صورت جدا جدا توی ویکی هست که نشون میده برای تهیه این مطلب منابع مختلف استفاده شده
پشتيباني کدك هاي پيشرفته ويديويي
خجالت نمیکشی به عنوان یه کاربر نرمافزار آزاد میگی mp3و dat و flv و mpg کدکهای پیشرفتن؟
ها؟
فقط ogg !
پشتيباني مناسب از نمايش سه بعدي
منظورش اینه که اگه با بلندر یا تری دی مکس یه چیزی درست کنین بعد به صورت jpeg ذخیره کنین قدورا به طور کامل ازش پشتیبانی میکنی
OpenOffie
بخاین پرو بازی در بیارین میزنم شل و پلتون میکنمها!
اولین اشتباهی که توی این متن دیدم همین بود. یک اشکال تایپی برای مطلب به این بزرگی عالیه!
اگه تا اینجا رو خونده باشین فهمیدین که کلیه متون اینگلیسی از سابت ویکی پدیا کپی شده!
http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora_%28 ... _system%29