دپنسی چیست ؟
5 پست
• صفحه 1 از 1
دپنسی چیست ؟
با سلام خدمت دوستان
من بعد عمری کار کردن نمی دونم منظور سیستم از دپنسی چیه فقط می دونم پیش نیازه هر پکیجه .
اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید .
هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم انگار یه چیز خیلی بدیهی که همه می دونن ولی من نه
منو ازاین بی اطلاعی نجات بدید ممنونم.
من بعد عمری کار کردن نمی دونم منظور سیستم از دپنسی چیه فقط می دونم پیش نیازه هر پکیجه .
اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید .
هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم انگار یه چیز خیلی بدیهی که همه می دونن ولی من نه
منو ازاین بی اطلاعی نجات بدید ممنونم.
- amin.khalafvand
Re: دپنسی چیست ؟
سلام
احتمالا منظورتون دیپندنسی(Dependency) هستش ! چیز عجیب غریبی که نیست ! تقریبا اکثر بسته ها برای نصب به یه سری بسته ( پکیج ) وابسته اند !
که با استفاده از yum دیگه آدم نگران این وابستگی ها نیست . چون خودش وابستگی ها رو هم نصب میکنه .
احتمالا منظورتون دیپندنسی(Dependency) هستش ! چیز عجیب غریبی که نیست ! تقریبا اکثر بسته ها برای نصب به یه سری بسته ( پکیج ) وابسته اند !

که با استفاده از yum دیگه آدم نگران این وابستگی ها نیست . چون خودش وابستگی ها رو هم نصب میکنه .
- aysabzevar
تو برنامههای گنو/لینوکس کتابخانهها و برنامههایی که جزو برنامه اصلی نیستند ولی برای کار کردن برنامه به اونها نیازه « وابستگی» معرفی میشن . اگه شما اون وابستگیها رو از قبل نصب داشته باشید که هیچ و گرنه باید اول اونها رو نصب کنید ( چه بسا که هر کدوم از این وابستگیها ،خودشون باز به چند تا بسته دیگه وابسته باشن) و بعد برنامه اصلی رو . البته همونطور که دوستمون هم گفتن تقریباً تمام توزیعهای لینوکسی این مشکل رو با برنامه مدیریت بستهشون ( که تو فدورا yum هست)حل کردن.
یکی از دلایل کم حجمی برنامههای لینوکسی نسبت به برنامههای ویندوزی هم همینه . دیگه نمیان همه چیزهایی رو که یک برنامه لازمه داره تو یه بسته بذارن و حجم رو ببرن بالا آخه ممکنه کسانی این برنامهها رو از قبل نصب داشته باشند.
یکی از دلایل کم حجمی برنامههای لینوکسی نسبت به برنامههای ویندوزی هم همینه . دیگه نمیان همه چیزهایی رو که یک برنامه لازمه داره تو یه بسته بذارن و حجم رو ببرن بالا آخه ممکنه کسانی این برنامهها رو از قبل نصب داشته باشند.
با عرض سلام و ادب
مسیر یا ادرس پوشه اصلی کتابخانه ها در فدورا 20 کجاست؟
تشکر.
تشکر.
یا راهی خواهم یافت یا خوام ساخت
[email protected]
[email protected]
با عرض سلام و ادب
[color=#FF4080]پیداش کردم......توی lib خخخ[/color]
[color=#FF4080]پیداش کردم......توی lib خخخ[/color]
یا راهی خواهم یافت یا خوام ساخت
[email protected]
[email protected]
5 پست
• صفحه 1 از 1
چه کسی آنلاین است
کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 6 مهمان