انجمن دبیان راه افتاد
16 پست
• صفحه 2 از 2 • 1, 2
- hichks.fedora
Re: انجمن دبیان راه افتاد
جالب اینجاست اون اقای که می گفتند تو جشن انتشار.
سرور های مافقط 1 با یک هفته به خاطر..از کار افتادند بقیه هم اگر خراب می شودند ساعته2 درست می شودند من هرزگاهی که میخواستم برم انجمن انجمن از کار افتاده بود 2ساعت بعد درست می شود.

سرور های مافقط 1 با یک هفته به خاطر..از کار افتادند بقیه هم اگر خراب می شودند ساعته2 درست می شودند من هرزگاهی که میخواستم برم انجمن انجمن از کار افتاده بود 2ساعت بعد درست می شود.

آخرین بار توسط hichks.fedora در سه شنبه 3 آذر 1388, 11:56 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
- hichks.fedora
ولی هیچ توزیعی مثل فدورا نمیشه
خواهشا این حرف رو نزنید چون هر انجمنی توزیع مورد علاقه خودش رو میگه از همه بهتره بهتره بگیم هیچی مثل اپن سورس نمیشه .
آخرین بار توسط hichks.fedora در سه شنبه 3 آذر 1388, 11:58 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
مثل اینکه یکی از برنامه های مورد استفاده باگ داشته . الهی همچین روزایی برای ما نیاد 

آخرین بار توسط dantaB در پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 1:40 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
خیالتون راحت باشه. من از اول یک سرور خیلی خوب واسه این کار گرفتم.
سید محسن سعیدی
-----------------------------
فدورا یعنی همه چیز
-----------------------------
فدورا یعنی همه چیز
الان رفتم توی فروم دبیان،این کاره مسخره چیه که خودشون صفحه« مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد» رو گذاشتن! اینجوریش رو دیگه تاحالا ندیده بودم! خود زنی کردن 

Fedora Python Django Twisted Tornado Kivy
نیما نوروزی
نیما نوروزی
16 پست
• صفحه 2 از 2 • 1, 2
چه کسی آنلاین است
کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 4 مهمان