پیشنهاد جهت افتتاح بخشی برای کاربران برنامه Wine و آموزش نصب

پیشنهاد جهت افتتاح بخشی برای کاربران برنامه Wine و آموزش نصب

پستتوسط burice » چهارشنبه دسامبر 09, 2009 2:37 pm

با سلام

متاسفانه علیرغم اینکه لینوکس در یکسال گذشته در اکثر توزیعها از لحاظ برنامه های کاربردی خیلی قوی شده ولی با توجه به همه گیر بودن سیستم ویندوز و وجود خیلی از برنامه های کاربردی حیاتی و همچنین اکثر نرم افزارهای ایرانی مثل سیستمهای حسابداری و اتوماسیون تحت سیستم عامل ویندوز بنظر میاد که یکی از مهمترین گره های لینوکس خصوصا فدورا برای فراگیر شدن همین موضوع باشه

بسیاری از کاربران هستن که واقعا این سیستم عامل رو دوست دارن ولی با توجه به حرفه و شغلشون مجبورا سیستم مزخرف و چرند ویندوز رو تحمل کنن
اتفاقی که برای برادر خودم افتاد.
با هزار ذوق و شوق سیستم فدورا رو روی کامپیوترش ریخت و واقعا هم بهش علاقمند شده بود ولی چون یه عکاس حرفه ای و گرافیسته و نیاز مبرمی به استفاده از فتو شاپ داره متاسفانه بعد از چند روز سر و کله زدن با برنامه wine و Crossover نتونست فتوشاپ رو روی دستگاهش نصب کنه و در نهایت در کمال ناراحتی مجبور به نصب مجدد ویندوز روی سیستمش شد!!!
این موضوع در مورد گیمها هم صدق میکنه.

من خودم شخصا یکی از کسایی هستم که معتقدم میکرو سافت بیش از اندازه دنیای کامپیوتر رو به انحصار خودش در آورده و دیگه هم جوابگوی نیازهای مردم نیست!
ولی وابستگی نرم افزار ها به این سیستم عامل مزخرف باعث میشه که کاربرای حرفه ای و حتی خیلی از کاربرای عادی نتونن از ویندوز دل بکنن و به لینوکس رو بیارن.

در این شرایط بنظر من یکی از مهمترین مسایلی که دوستان طرفدار لینوکس باید در نظر بگیرن ، همین موضوع کار کردن بر روی برنامه Wine و تدوین روشهای کاربردی برای نصب برنامه های ویندوز در محیط لینوکس هست.
مطمئنا وقتی که با خیال راحت هر ماربری بتونه هر برنامه ای رو تحت لینوکس استفاده کنه این سیستم خیلی زود تر و راحت تر همه گیر میشه.
بنا بر این در وحله اول خواهش من از زعما و روسای این سایت اینه که یه بخش مستقل رو به این موضوع تخصیص بدن و در وحله دوم هم کلیه دوستانی که در این طمینه تجاربی دارن و فوت و فن نصب هرکدام از برنامه های ویندوز رو در سیستم wine بلدن در این بخش توضیح بدن تا به مرور یه مرجع کامل برای این کار بدست بیاد.
نماد کاربر
burice

ارسال کرده: 12 تشکر
دریافت کرده: 0 تشکر

Re: پیشنهاد جهت افتتاح بخشی برای کاربران برنامه Wine و آموزش نصب

پستتوسط Nima » چهارشنبه دسامبر 09, 2009 4:11 pm

اگه با wine مشکل دارید میتونید VirtualBox رو نصب کنید و داخلش یه ویندوز مجازی راه اندازی کنید. دیگه مشکلی نخواهید داشت(البته غیر بازی)
Nima

ارسال کرده: 38 تشکر
دریافت کرده: 136 تشکر

پستتوسط burice » چهارشنبه دسامبر 09, 2009 4:58 pm

virtualbox بنظر گزینه دلچسبی نمیاد چون اولا چندان راه دست همه نیست و از لحاظ قلق دردسر خیلی بیشتر از Wine هست
ثانیا دیگه طرف احساس نمیکنه که داره تو محیط لینوکس کار میکنه و انگاری برگشته سر خونه اول
ثالثا امکان برقراری ارتباط بین یه نرم افزار در virtualbox و برنامه های لینوکسی بعید میدونم وجود داشته باشه
مثلا یه برنامه فی لتر شکن رو اگه در محیط virtualbox اجرا کنی فکر نکنم بتونه فایرفاکس در محیط لینوکس رو ساپورت کنه.
تا جایی که من بررسی کردم برنامه Wine و نسخه تکمیلی اون یعنی Crossover خیلی قابلیتهای زیادی دارن ولی به شدت برای هر نرم افزاری احتیاج به فوت کوزه گری دارن
به همین خاطر من فکر کنم باز کردن همچین بخشی و جمع اوری و گذاشتن مقالات مربوط به اون و آموزشها و برنامه های جانبیش خیلی مفید باشه
نماد کاربر
burice

ارسال کرده: 12 تشکر

پستتوسط gnulinux » جمعه فبریه 05, 2010 4:03 pm

سلام منم با بوریس موافقم که یه تاپیک باشه واسه نصب wine نصب دایرکت ایکس توش و همچنین نصب بازی ها و برنامه ها
gnulinux

ارسال کرده: 10 تشکر

بازگشت به نظرات و پیشنهادات

چه کسی حاضر است ؟

کاربران حاضر در این انجمن: Yahoo [Bot] و 1 مهمان