مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز

این قسمت مربوط به سخت‌افزارهایی می‌باشد که شناسایی نشده‌اند یا در نصب آنها مشکلاتی وجود دارد.

مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز

پستتوسط shia » دوشنبه فبریه 08, 2010 11:47 pm

سلام به همه دوستان
مشکلی برای من پیش اومده که اولش فکر می کردم از اوبونتو ، ولی حالا می بینم که لپ تاپ من با همه لینوکس ها همین مشکل رو داره .
من یه DELL VOSTRO 1320 دارم که ابتدا ویندوز و سپس اوبونتو ۹.۱۰ را روی اون نصب کردم. تا اینجاش مشکلی نیست ولی گاهی اوقات وقتی ویندوز رو بالا میارم و کار می کنم و سپس ری استارت می کنم ، گراب دیگه بالا نمیاد و فقط می نویسه GRUB Loading... و سپس ری استارت میشه و همینطور مرتب همین مسئله تکرار میشه و من مجبور میشم گراب ۲ رو دوباره نصب کنم.
به جای اوبونتو، سوزه رو که از گراب ۱ استفاده می کرد نصب کردم ولی بازم همین مسئله تکرار میشد.
کل هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه.
واقعا نمی دونم مشکل از کجاست . چند تا ویندوز مختلف (یه ویستا و دوتا اکس پی) رو هم جایگزین همدیگه کردم ولی همشون بعد از بالا اومدن انگار گراب رو دستکاری می کنن .
لطفا کمک کنید.
shia

ارسال کرده: 0 تشکر
دریافت کرده: 0 تشکر

Re: مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز

پستتوسط Nima » سه شنبه فبریه 09, 2010 1:30 pm

این که مشکلتون از کجاست نظر خاصی ندارم ;)
اما واسه اینکه اینجوری نشه میتونید از مدیربوتهای ویندوزی استفاده کنید یا مدیر بوت قدیمی لینوکس یعنی لیلو رو امتحان کنید،
Nima

ارسال کرده: 38 تشکر
دریافت کرده: 136 تشکر

Re: مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز

پستتوسط shia » شنبه فبریه 13, 2010 11:17 am

ممنون از راهنماییتون
فکر کنم پیداش کردم
راهش رو میگم شاید بدرد بقیه هم بخوره

ظاهرا همونطور که در زیر گزارش شده مشکل از برخورد بین یه سری از نرم افزارهای Recovery یا Utilty مخصوص لپ تاپ ها شرکت های مختلف ، با گراب ۲ بوحود میاد .

[url]https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/grub2/+bug/441941
[/url]

یه CD به اسم Applications همراه لپ تاپ Dell Vostro 1320 هست که فایل نصاب نرم افزار DigitalPersona برای مدیریت FingerPrint توش هست . اما با اجرای این فایل یه نرم افزار دیگه به اسم Software Manager یا Software Updates نصب میشه که یه فرایند به اسم ISUSPM.exe رو در لیست startup قرار میده که مشکل ظاهرا از همین جاست . برای رفع این مشکل هم چون این نرم افزار uninstaller نداره ، به آدرس زیر بریم و همه فایل ها رو پاک کنیم (البته بعضی از فایل ها ممکنه پاک نشن چون در حال اجرا هستن ، که در اینصورت یا باید ابتدا از طریق Task Manager --> Process اون ها را غیرفعال کنیم ، یا اینکه کار پاک کردن رو توی لینوکس انجام بدیم).

کد: انتخاب همه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Macrovision\

البته پوشه Application Data توی ویندوز مخفیه .
shia

ارسال کرده: 0 تشکر
دریافت کرده: 0 تشکر

بازگشت به سخت‌افزار

چه کسی حاضر است ؟

کاربران حاضر در این انجمن: بدون كاربران آنلاین و 1 مهمان