فاصله افتادن بین حروف در گنوم
7 پست
• صفحه 1 از 1
- moji_helooo
فاصله افتادن بین حروف در گنوم
سلام
من از لیبره آفیس استفاده میکنم. توی کلمات بین حروف فاصله میافته بعضی وقتها. از فونتهای IR هم استفاده میکنم. حالا چرا میگم توی گنوم؟ چون دوستم توی KDE فدورا این مشکل رو نداره. ولی من توی گنوم چه توی اوبونتو و چه توی فدورا این مشکل رو دارم. چطوری این مشکل رو حل کنم؟
اینو بگم که وقتی به PDF هم تبدیل میکنم باز این فواصل هستند.
من از لیبره آفیس استفاده میکنم. توی کلمات بین حروف فاصله میافته بعضی وقتها. از فونتهای IR هم استفاده میکنم. حالا چرا میگم توی گنوم؟ چون دوستم توی KDE فدورا این مشکل رو نداره. ولی من توی گنوم چه توی اوبونتو و چه توی فدورا این مشکل رو دارم. چطوری این مشکل رو حل کنم؟
اینو بگم که وقتی به PDF هم تبدیل میکنم باز این فواصل هستند.
Re: فاصله افتادن بین حروف در گنوم
فونتهای IR کدوماند؟
نمیدونم من خیلی وقته این مشکل رو ندیدم. ولی شاید با این فونتها که شما میگین تست نکردم.
اون که توی kde مشکل نداشت هم همین فونتها رو داشت؟
نمیدونم من خیلی وقته این مشکل رو ندیدم. ولی شاید با این فونتها که شما میگین تست نکردم.
اون که توی kde مشکل نداشت هم همین فونتها رو داشت؟
- moji_helooo
بله اون هم از همین فونت ها داشت.
در واقع با فونتهای Bمن مشکل داشتم که فونتهای IR بهم معرفی شدند. اما باز هم این مشکل هست. شما از گنوم استفاده میکنید؟ فدورا ۲۴؟ چرا من توی چند تا فدورا (۲۰ تا ۲۴) این مشکل رو داشتم؟؟
در واقع با فونتهای Bمن مشکل داشتم که فونتهای IR بهم معرفی شدند. اما باز هم این مشکل هست. شما از گنوم استفاده میکنید؟ فدورا ۲۴؟ چرا من توی چند تا فدورا (۲۰ تا ۲۴) این مشکل رو داشتم؟؟
من فدورا ۲۵م. میدونم بعضی وقتها این مشکل رو داشتم ولی نه همیشه. میتونید یه فایل کوچیک که این مشکل رو داره بگذارید؟
- moji_helooo
یه فایل تار حاوی یک داکیومنت ساده به همراه pdf شدش و فونت مورد نیازش آپلود کردم که توی آدرس زیر قابل دسترسی هست:
http://s9.picofile.com/file/8297977642/test_tar.gz.html
http://s9.picofile.com/file/8297977642/test_tar.gz.html
حق با شماست بسته به نوع و اندازهی فونت این مشکل پیش میاد. مثلا من روی b nazanin با همین اندازه این مشکل رو نداشتم.
نمیدونم! ولی این ک میگین توی kde مشکل نبود جالبه! حالا باید تستش کنم.
نمیدونم! ولی این ک میگین توی kde مشکل نبود جالبه! حالا باید تستش کنم.
خب ظاهرا این مشکل توی فدورا ۲۶ (در واقع libreoffice 5.3) حل شده. حداقل من که دیگه نتونستم این مشکل رو ببینم. (چون نحوهی رندر کردن قلمها توش تغییر کرده).
هنوزم برام عجیبه که توی kde میگین مشکل نداشته!
هنوزم برام عجیبه که توی kde میگین مشکل نداشته!
7 پست
• صفحه 1 از 1
چه کسی آنلاین است
کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 5 مهمان